15.3 C
Bacău
vineri, 14 august, 2020

Dedeman aduce un HUB de imprimare 3D la Colegiul Moisil din Onești

Compania Dedeman activează un hub de printare 3D la Colegiul Național „Grigore C. Moisil” din Onești, în campania „3DUTECH – Modelează viitorul. Printează-l 3D!”. În această campanie Dedeman este partener al ECDL, alături de Asociația Oamenilor de Afaceri din România, și activează hub-uri în zece colegii și licee din țară.

Sub sloganul „3DUTECH – Modelează viitorul. Printează-l 3D!”, campania, aflată la a doua ediție, continuă inițiativa de a crea nouă generație de specialiști în printare 3D, printr-un proiect dedicat elevilor și profesorilor din România. Printarea 3D este un domeniu revoluționar, care schimbă lumea și dă naștere unor meserii inovative.

Anul trecut, prin intermediul primei ediţii 3DUTECH mai multe școli au fost dotate cu imprimante 3D și peste 20 de profesori și 200 de elevi din opt orașe din România au fost instruiți și certificați la standard internațional în modelare și printare 3D.

„3DUTECH” îi provoacă pe elevi și profesori la o serie de concursuri, care vor premia cele mai inovative idei antreprenoriale dezvoltate de liceeni (Antreprenor 3D), cele mai inedite obiecte funcționale realizate la imprimantele 3D (3D for Life) și cele mai bune idei de proiecte sau activități care să integreze imprimantele 3D în procesul de învățare (Teach for Future).

„Ne bucurăm să fim și anul acesta partenerii unui proiect inedit, care a trezit atât de mult entuziasm și interes în rândul elevilor și profesorilor. Viitorul înseamnă inovație, iar noile generații trebuie să înțeleagă importanța și însemnătatea tehnologiei. Prin continuarea acestui parteneriat dorim să încurajăm tinerii să se instruiască și să se pregătească din punct de vedere profesional pentru provocările pe care le vor aduce meseriile viitorului.”

Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman.

Sursa: https://www.desteptarea.ro/dedeman-aduce-un-hub-de-imprimare-3d-la-colegiul-moisil-din-onesti/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

928FaniÎmi place
219CititoriConectați-vă

Vaslui Plus

Tenisul de camp vasluian are viitor

15 iulie 2019Sportivi de top precum Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Sorana Carstea, Horia Tecau sau Marius Copil au readus, de ani buni, in atentia...

Alina Mihaela Olãreanu aduce a treia medie de 10 judetului Vaslui: “îmi voi continua studiile în Amsterdam”

FINAL… Încã o medie de 10 la Bacalaureat pentru judetul Vaslui. Aceasta apartine absolventei Alina Mihaela Olãreanu, care a adus Liceului Teoretic “Mihail Kogãlniceanu”...

Nesimțirea companiei E.ON tronează la Bârlad: mai multe cartiere din oraș lăsate fără curent electric

BATAIE DE JOC… In această săptămână, aproape zi de zi, în tot municipiul Bârlad au fost pene de curent. Majoritatea au fost scurte și...