Exclusiv! Compania DEDEMAN construiește un cartier de locuințe, pe Calea Romanului

0
Loading...

14 februarie 2019

Compania DEDEMAN a demarat deja primele proceduri pentru o investiție de anvergură la ieșirea din Bacău, pe Calea Romanului.

Surse apropiate fraților Pavăl susțin că este vorba despre un cartier de locuințe privat, destinat angajaților companiei. Acesta va avea circa 16-18 case, va beneficia de terenuri de sport și un lac de agrement. De asemenea, va fi realizat un dig de protecție și vor fi amenajate drumurile aferente.

Proiectul este mai vechi, terenul fiind achiziționat acum mulți ani de firma băcăuană, însă criza și alte priorități investiționale au amânat planurile DEDEMAN. Societatea a depus însă în luna ianuarie solicitare la Primăria Bacău pentru scoaterea certificatului de urbanism, care prevede “ Desfiintare constructii existente, construire dig de protectie in vederea scoaterii terenurilor din zona inundabila, ferma agricola, servicii, locuinte individuale, agrement si sport, anexe, drumuri si platforme, lac agrement, amenajari exterioare, imprejmuire, lucrari hidro-tehnico-edilitare; introducere terenuri in intravilan”

Sursa: https://zdbc.ro/exclusiv-compania-dedeman-construieste-un-cartier-de-locuinte-pe-calea-romanului/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here