O băcăuancă racola fete pentru prostituție, sub paravanul unui salon de masaj în Londra

0
Loading...

14 februarie 2019

O băcăuancă a fost condamnată pentru proxenetism şi constituire de grup infracţional organizat, fiind acuzată că, sub paravanul unui salon de masaj deschis la Londra, înlesnea unor românce să practice prostituţia.

, Elena S. (30 de ani) a fost condamnată de Tribunalul Bacău la 5 ani de închisoare, însă sentinţa nu este definitivă. Gruparea coordonată de băcăuancă la Londra racola tinere din judeţul Bacău, inclusiv din rândul rudelor, cărora le promiteau locuri de muncă în restaurante din Londra, asigurându-le transport şi cazare. Odată ajunse acolo, tinerele erau constrânse să practice servicii de escorte şi să se prostitueze.

Pentru a recruta cât mai mulţi clienţi, prin intermediul a doi membrii ai grupării, Elena S. răspândea pe străzile din reclame tipărite fluturaşi sub forma unor cărţi de vizită, în care erau consemnate serviciile prestate şi datele de contact ale ”matroanei”.

Sume uriaşe din prostituţie

Potrivit anchetatorilor, numai în câteva luni, Elena Spirache a câştigat de pe urma celor trei românce 34.000 de lire. Însă numărul tinerelor racolate a fost mult mai mare.

Dosarul se află, în prezent, pe rolul Curţii de Apel Bacău, unde magistraţii vor pronunţa sentinţa definitivă după judecarea căii de atac.

Sursa: https://zdbc.ro/o-bacauanca-racola-fete-pentru-prostitutie-sub-paravanul-unui-salon-de-masaj-in-londra/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here