Victorie la limită

0
Loading...

14 februarie 2019

Divizionara B Aerostar Bacău a susținut marți după-amiaza un nou amical. Al patrulea din această iarnă și al treilea pe terenul sintetic de la Piatra Neamț.

„Aviatorii” se simt la Piatra Neamț ca acasă, dovadă și faptul că au câștigat toate cele trei jocuri-test de sub Pietrcica. Ultima victorie a fost una la limită, 1-0 cu Bucovina Rădăuți, unicul gol fiind înscris de Ciocâlteu, în min. 80.

Antrenorul Florin Bratu a început amicalul de marți cu următoarea garnitură: Udeanu- Mihălachioae, Porumb, Mihăeș, Florescu- Adăscăliței, Vișinar- C. Ardei, H. Ilie, Tilibașa- Buhăcianu. În partea secundă, Aerostar s-a prezentat cu: Fl. Muntean- B. Ardei, Mutu, Al. Ichim, Drugă- Tabacariu, Chirilă- Ciocâlteu, Vraciu, Carabela- Al. Pop. Băcăuanii au renunțat la înregimentarea lui Daniel Pârvu (CFR Cluj), preferând împrumutul fundașului central de 18 ani, Porumb, de la Ardealul Cluj.

Mâine, de la ora 14.00, Aerostar va disputa ultimul meci de verificare din intersezon, întâlnind, la Miercurea Ciuc, pe Csikszereda.

Sursa: https://www.desteptarea.ro/victorie-la-limita/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here