ALERTĂ METEO: Şapte judeţe sunt sub avertizări cu efect imediat de vânt puternic şi ploi

0
Loading...

Meteorologii au emis joi noi avertizări cod galben de vânt puternic şi ploi cu efect imediat, valabile pentru şapte judeţe. Urmează rafale de 65 kilometri pe oră.

astăzi, 16:08

Judeţele Covasna, Braşov şi Harghita sunt sub avertizare până la ora 18.00, anunţându-se intensificări ale vântului de 55-65 km/h, izolat cu aspect de vijelie, descărcări electrice, cantităţi de apă de peste 15 l/mp.

De asemenea, mai multe localităţi din judeţele Bacău şi Suceava sunt sub cod galben până la 16.30. fiind aşteptate intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 – 65 km/h, vijelii, frecvente descărcări electrice şi cantităţi de apa ce vor depăşi 15…20 l/mp.

Până la ora 17.00, zona de munte a judeţului Mureş precum şi mai multe localităţi din Mureş şi Sibiu se află sub avertizare de vijelii. ANM anunţă intensificări ale vântului de 55-65 km/h, izolat cu aspect de vijelie, descărcări electrice, cantităţi de apă de peste 15 l/mp.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/alerta-meteo-sapte-judete-sunt-sub-avertizari-cu-efect-imediat-de-vant-puternic-si-ploi-18431373

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.