Primii kilometri de asfalt pe Autostrada Moldovei, turnaţi la şase luni de la demararea lucrărilor VIDEO

0
Loading...

4 octombrie 2019, 09:51

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că primii kilometri de asfalt au fost turnaţi miercuri, pe centura Bacăului, parte din Autostrada Moldovei, recunoscând însă că lucrările au început efectiv în urmă cu şase luni, la 15 martie a.c.

„Pe centura Bacău se toarnă asfalt!!!

Împotriva tuturor acelora care nu au crezut, constructorul român a turnat primii kilometri de asfalt”

Astăzi m-am deplasat la obiectivul de investiţii “Centura ocolitoare a Municipiului Bacău” unde, aşa cum era de aşteptat, constructorul român este mobilizat şi lucrează într-un ritm accelerat. Sunt foarte bucuros că acest antreprenor a înţeles ceea ce vreau eu, ca ministru, şi ceea ce îşi doresc toţi cetăţenii români. Vrem lucrări de calitate şi cu termene contractuale respectate.

Ajuns aici, în ciuda tuturor scepticilor şi mincinoşilor, constructorul a început să toarne asfalt. Reamintesc tuturor că în 15 martie a.c. am ajuns pe acest şantier unde s-au început efectiv lucrările. Toţi aceia care vor să omoare şi ultimele firme româneşti de construcţii şi care au încept să vorbescă, fără rost, ba că antreprenorul nu lucrează, ba că s-a mobilizat doar pentru vizita mea, ba că utilajele nu sunt pe şantier, nu au avut dreptate şi constructorul ne-a arătat contrariul. În termen de 6 luni a reuşit să toarne primii kilometri de asfalt.

Nu pot decât să îl felicit şi să-l dau exemplu de “bune-practici”

Primii kilometri din Autostrada Moldovei au fost aşternuţi. Ne ţinem de cuvânt şi moldovenii nu sunt uitaţi”, a scris Cuc pe pagina sa de

Sursa: http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/primii-kilometri-asfalt-autostrada-moldovei-turnati-sase-luni-demararea-lucrarilor-video-1_5d96e9fe892c0bb0c63ea66d/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.