Ambasadorul Italiei la București a vizitat Bacaul

0
Loading...

9 octombrie 2019

Miercuri, 9 octombrie, Ambasadorul Italiei la Bucuresti, domnul Marco Giungi, a venit in vizita la Bacau. Delegatia italiana s-a intalnit cu primarul Necula, cu presedintele CJ, Sorin Brasoveanu si cu prefectul Bacaului, domnul Valentin Ivancea.

„După o scurtă prezentare a județului Bacău, am subliniat demersurile care se fac în prezent, astfel încât Bacăul să devină centrul comercial al Regiunii Moldova, cu referire la autostrada Iași – Bacău – Brașov, precum și la Șoseaua de centură a municipiului Bacău . În acest fel, Bacăul poate deveni nodul comercial ce va lega Moldova de Ardeal. -au purtat discuții referitoare și la piața forței de muncă, la acțiunile întreprinse la nivelul județului Bacău, în sensul coroborării nevoilor de pe piața forței de muncă cu un curriculum școlar (existând anterior demersuri comune ale Instituției Prefectului și Inspectoratului Școlar Județean Bacău în acest sens). ” a spus prefectul Valentin Ivancea

„Am primit astăzi vizita Excelenței Sale domnul Marco Giungi, Ambasadorul Italiei la București, însoțit de o delegație formată din reprezentanții Sistemului Italia în România.

Este a doua întrevedere pe care am avut-o cu Excelenţa Sa, discuțiile purtate fiind axate pe intensificarea relaţiilor bilaterale economice și de business, deja existente între mediul de afaceri băcăuan și mediul de afaceri italian.

L-am asigurat de deschiderea noastră, de susținerea eventualelor noi pa

rteneriate și investiții realizate de către antreprenorii italieni în orașul nostru.

La finalul vizitei am convenit asupra reluării discuțiilor în vederea concretizării unor noi parteneriate economice și de business.” a spus primarul Necula

Sursa: https://www.bacau.net/ambasadorul-italiei-la-bucuresti-a-vizitat-bacaul/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.