Comunicat de presă – Deputat Ionel Palăr (PNL Bacău)

0
Loading...

2019-10-09 17:02:29

Ionel Palăr, deputat PNL: „Orice parlamentar responsabil ar trebui să voteze moţiunea de cenzură”

Timpul experimentelor a trecut, iar PSD şi-a bătut prea multă vreme joc de români! Trei guverne, aproape 80 de miniştri, bâlbâială şi haos în actul de guvernare, scindarea populaţiei, promisiuni neonorate şi niciun proiect major bifat, acesta este rezultatul a trei ani de guvernare anti-românească. Moţiunea de cenzură nu este un moft al Partidului Naţional Liberal. Moţiunea de cenzură este singurul demers legitim prin care Guvernul Dăncilă poate fi obligat să plece, iar la Palatul Victoria să se instaleze responsabilitatea şi eficienţa.

Moţiunea de cenzură nu este despre PNL şi PSD, este despre viitorul României şi orice parlamentar responsabil ar trebui să o voteze. Românii trăiesc mai prost. Cei câţiva lei aruncaţi la pensii şi salarii nu acoperă nici pe departe scumpirile la alimentele de bază, carburanţi, gaze şi energie electrică. Toate promisiunile PSD din campania electorală s-au năruit. România rămâne o ţară fără spitale regionale, fără autostrăzi, cu insuficiente şcoli şi grădiniţe. E ţara hârtiilor şi a studiilor de fezabilitate, niciodată implementate.

În ultimii trei ani, actul de guvernare al PSD a fost dominat de minciună şi ipocrizie, de încercările repetate de a subjuga Justiţia în favoarea penalilor, de a construi o economie bazată exclusiv pe împrumuturi la cele mai mari dobânzi de pe piaţă. Da, avem un fost preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat în închisoare, dar fantoma acestuia încă mai bântuie la Palatul Victoria. Practicile lui, care se repun pe tapet în aceste zile, reprezintă modul de acţiune al PSD. Cum altfel să cataloghezi încercările de mituire ale primarilor, prin rectificări bugetare, doar pentru a-i ţine alături decât ca pe un şantaj?

Guvernul PSD este falimentar pe toate planurile, atât intern, cât şi extern. Românii şi-au pierdut încrederea în PSD, o demonstrează rezultatele alegerilor europarlamentare, iar pe plan extern, credibilitatea ţării este pusă sub semnul îndoielii. Mutarea Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim, pierderea statutului de membru nepermanent al Consiliului de Securitate al ONU, dar şi blocarea activităţii Comisiei Europene, prin nominalizarea lui Dan Nica, refuzat pentru un portofoliu de comisar european, reprezintă eşecuri externe greu de reparat.

Orice zi cu Guvernul Dăncilă la Palatul Victoria reprezintă o stagnare a României, pe toate planurile. Acest guvern trebuie să plece!

Deputat Ionel Palăr

Preşedintele PNL Bacău

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2019/10/09/comunicat-de-presa-deputat-ionel-palar-pnl-bacau–382696

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.