Ionel Palăr, deputat PNL: ”Orice parlamentar responsabil ar trebui să voteze moțiunea de cenzură”

0
Loading...

9 octombrie 2019

Deputatul Ionel Palăr, președintele PNL Bacău, invită parlamentarii să voteze, joi, moțiunea de cenzură. Într-un comunicat de presă, parlamentarul băcăuan afirmă că Guvernul Dăncilă trebuie să plece, deoarece românii trăiesc prost.

De asemenea, Palăr este de părere că la Palatul Victoria încă mai bântuie „fantoma lui Liviu Dragnea”, în timp de România este guvernată cu minciună și ipocrizie:

Timpul experimentelor a trecut, iar PSD și-a bătut prea multă vreme joc de români! Trei guverne, aproape 80 de miniștri, bâlbâială și haos în actul de guvernare, scindarea populației, promisiuni neonorate și niciun proiect major bifat, acesta este rezultatul a trei ani de guvernare anti-românească. Moțiunea de cenzură nu este un moft al Partidului Național Liberal. Moțiunea de cenzură este singurul demers legitim prin care Guvernul Dăncilă poate fi obligat să plece, iar la Palatul Victoria să se instaleze responsabilitatea și eficiența.

Moțiunea de cenzură nu este despre PNL și PSD, este despre viitorul României și orice parlamentar responsabil ar trebui să o voteze. Românii trăiesc mai prost. Cei câțiva lei aruncați la pensii și salarii nu acoperă nici pe departe scumpirile la alimentele de bază, carburanți, gaze și energie electrică. Toate promisiunile PSD din campania electorală s-au năruit. România rămâne o țară fără spitale regionale, fără autostrăzi, cu insuficiente școli și grădinițe. E țara hârtiilor și a studiilor de fezabilitate, niciodată implementate.

În ultimii trei ani, actul de guvernare al PSD a fost dominat de minciună și ipocrizie, de încercările repetate de a subjuga Justiția în favoarea penalilor, de a construi o economie bazată exclusiv pe împrumuturi la cele mai mari dobânzi de pe piață. Da, avem un fost președinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat în închisoare, dar fantoma acestuia încă mai bântuie la Palatul Victoria. Practicile lui, care se repun pe tapet în aceste zile, reprezintă modul de acțiune al PSD. Cum altfel să cataloghezi încercările de mituire ale primarilor, prin rectificări bugetare, doar pentru a-i ține alături decât ca pe un șantaj?

Guvernul PSD este falimentar pe toate planurile, atât intern, cât și extern. Românii și-au pierdut încrederea în PSD, o demonstrează rezultatele alegerilor europarlamentare, iar pe plan extern, credibilitatea țării este pusă sub semnul îndoielii. Mutarea Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim, pierderea statutului de membru nepermanent al Consiliului de Securitate al ONU, dar și blocarea activității Comisiei Europene, prin nominalizarea lui Dan Nica, refuzat pentru un portofoliu de comisar european, reprezintă eșecuri externe greu de reparat.

Orice zi cu Guvernul Dăncilă la Palatul Victoria reprezintă o stagnare a României, pe toate planurile. Acest guvern trebuie să plece!

– sursa: comunicat al deputatului Ionel Palăr.

Sursa: https://zdbc.ro/ionel-palar-deputat-pnl-orice-parlamentar-responsabil-ar-trebui-sa-voteze-motiunea-de-cenzura/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.