Secţia de procurori a CSM dezbate joi cererea lui Felix Bănilă de a activa la Parchetul Tribunalului Bacău

0
Loading...

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistarturii ia în dezbatere, joi, solicitarea lui Felix Bănilă de a-şi continua activitatea la Parchetul Tribunalului Bacău, după ce a demisionat de la conducerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

astăzi, 17:24

„Notă privind cererea domnului procuror BĂNILĂ OLIVER FELIX de continuare a activităţii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău ca urmare a eliberării din funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism”, este unul dintre punctele de pe ordinea de zi a şedinţei Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Şedinţa este programată să înceapă joi, la ora 10.00.

Felix Bănilă a anunţat, miercurea trecută, că şi-a depus demisia de onoare de la conducerea DIICOT, după ce, cu două zile înainte, preşedintele Klaus Iohannis îi ceruse să plece din fruntea structurii de parchet, pe fondul gestionării anchetei din Caracal. În aceeaşi zi, şeful statul a semnat decretul de eliberare din funcţie.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/sectia-de-procurori-a-csm-dezbate-joi-cererea-lui-felix-banila-de-a-activa-la-parchetul-tribunalului-bacau-18447420

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.