Video Intervenţie mai puţin obişnuită a jandarmilor: Un bursuc a fost salvat, după ce a rămas blocat în curtea unei locuinţe – VIDEO

0
Loading...

Jandarmii din Bacău au salvat un bursuc, după ce animalul intrase în curtea unei locuinţe şi a rămas blocat între gard şi casă.

IJJ Bacău a anunţat, miercuri, că jandarmii au participat la o intervenţie mai puţin obişnuită, salvând un bursuc rămas blocat în curtea unei locuinţe din oraşul Bacău.

„Jandarmii băcăuani au fost sesizaţi cu privire la faptul că în municipiul Bacău, strada Brânduşei, se află un bursuc, care a pătruns în curtea unui localnic şi a rămas blocat în spaţiul dintre casă şi gard. La faţa locului au fost trimise efective din cadrul unităţii în vederea asigurării măsurilor specifice de protecţie a cetăţenilor din zonă, împiedicarea pătrunderii unor persoane în apropierea bursucului, precum şi pentru izolarea locului”, au declarat reprezentanţii IJJ Bacău.

Jandarmii au reuşit să prindă bursucul, iar apoi l-au eliberat în pădurea Măgura.

Intervenţia a avut loc în urmă cu mai multe zile, dar a detaliile au fost comunicate miercuri de către IJJ Bacău.

Cetăţenii sunt sfătuiţi ca în astfel de situaţii să se adăpostească în locuinţă sau alte spaţii care le asigură protecţia şi să ceară sprijinul jandarmilor apelând numărul de urgenţă 112.

astăzi, 18:00

astăzi, 17:58

astăzi, 17:50

astăzi, 16:49

astăzi, 16:46

astăzi, 16:24

astăzi, 17:48

astăzi, 17:41

astăzi, 17:38

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/interventie-mai-putin-obisnuita-a-jandarmilor-un-bursuc-a-fost-salvat-dupa-ce-a-ramas-blocat-in-curtea-unei-locuinte-video-18447461

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.