FOTO Şase victime într-un accident produs în judeţul Bacău. Un microbuz de persoane şi un autoturism s-au ciocnit frontal

0
Loading...

10 octombrie 2019, 11:30

În acest moment, traficul rutier în zona satlui dumbrava, comuna Iteşti, se desfăşoară pe o singură bandă de mers.

Şase persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un microbuz de persoane şi un autoturism. Patru dintre răniţi sunt din microbuz, iar alţi doi din autoturism. Una dintre persoane este mai grav, fiind preluată şi dusă la spital cu multile traumatisme.

Accidentul a avut loc în satul dumbrava, din comuna Iteşti.

Dăuă persoane au refuzat transportul la spital. Traficul rutier se desfasoara pe o singura banda de circulatie.

otrivit poliţiei, pe DN 2-E 85, in localitatea Dumbrava, un cond auto de 45 de ani, in timp ce conducea un microbuz pe directia Roman catre Bacau, nu a pastrat o distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa care efectua viraj la stanga.

În urma impactului, conducătorul autoturismului, un barbat de 64 de ani si un pasager, au fost transportaţi la spital, iar din microbuz, un pasager. Cond microbuzului a fost testat alcoolscopic, rezultat negativ. Barbatul de 64 de ani nu a putut fi testat. Se continua cercetarile pt comiterea infracţiunii de vatamare corporală din culpa.

Vizionez mai târziu

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea

Sursa: http://adevarul.ro/locale/bacau/foto-Sase-victime-intr-un-accident-produs-judetul-bacau-microbuz-persoane-autoturism-s-au-ciocnit-frontal-1_5d9eea53892c0bb0c671e5a8/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.