Oficial. Stadiul fizic la Centura Bacaului este de 34%. Cati bani au fost platiti pana acum constructorului

0
Loading...

Conform unui raspuns oficial, primit de Bacau.net de la CNAIR, stadiul fizic al lucrarilor pentru realizarea Centurii Bacaului este de 34%.

Pana in prezent, Umbrarescu a primit de la statul roman peste 62 de milioane de lei ( ~13 mil de euro ) . Cnair ne-a comunicat ca nu sunt nici un fel de probleme in derularea proiectului.

La vizita din 3 octombrie 2019, ministrul Razvan Cuc declara la Bacau ca Centura Bacaului a ajuns la un grad de executie de 43 % – grad de executie in teren.

Centura Bacaului este cea mai mare investitie facuta in judet, dupa Revolutie. Aceasta va avea 16,27 km de autostradă și 14,54 km de drum național, șosea care va ocoli orașul prin vest (DN11), spre sud (DN2), apoi est (DN2F) și în final nord (DN2 și DN15).

Valoarea contractului este de 668,3 milioane lei, iar durata contractului cuprinde 6 luni perioada de proiectare, 30 luni perioada de execuție a lucrărilor și o perioadă de garanție de 84 de luni.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat pe 8 martie 2019.

Sursa: https://www.bacau.net/oficial-stadiul-fizic-la-centura-bacaului-este-de-34-cati-bani-au-fost-platiti-pana-acum-constructorului/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.