Primaria Bacau a pierdut procesul cu Ministerul Dezvoltarii si a achitat corectia de 8 milioane de lei de la Insula de Agrement

0
Loading...

Primaria Bacau a pierdut, in prima instanta, procesul cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin care cerea anularea corectiei de 8 milioane de lei, bani pierduti in proiectul Insula de Agrement.

Intrucat Municipiul Bacau nu a finalizat la timp modernizarea Insulei de Agrement, banii europeni atrasi au fost rambursati.

Curtea de Apel Bucuresti a respins ca „neintemeiata” cererea Primariei Bacau de anulare a corectiei. Municipalitatea are la dispozitie 5 zile pentru recurs.

Cele 8 milioane de lei au fost deja platite de primarie, pe 9 octombrie. Prin aceasta plata s-a deblocat semnarea celorlalte proiecte pe fonduri europene care nu puteau merge mai departe din cauza acestei corectii. Astfel, joi, in prezenta vicepremierului Daniel Suciu se vor semna 5 contracte de finantare prin POR 2014 – 2020.

Sursa: https://www.bacau.net/primaria-bacau-a-pierdut-procesul-cu-ministerul-dezvoltarii-si-a-achitat-corectia-de-8-milioane-de-lei-de-la-insula-de-agrement/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.