Sf. Arhangheli serbați în Parohia Gârleni

0
Loading...

10 Noiembrie 2019

Joi, 7 noiembrie 2019, în ajunul sărbătorii Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, a fost săvârșită, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, slujba Vecerniei, unită cu Litia, cu ocazia hramului bisericii parohiale.

Prezent în mijlocul soborului de preoți și al credincioșilor a fost părintele protopop Vasile Cozma, ca reprezentant al Înaltpreasfinției Sale și în calitate de protopop al Protopopiatului Buhuși, dând curs invitației părintelui paroh Toma Constantin și credincioșilor Parohiei Gârleni.

Părintele protopop a transmis în primul rând purtarea de grijă și dragostea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim credincioșilor din Gârleni și binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale pentru acest eveniment, apoi a vorbit celor prezenți despre lumea nevăzută a îngerilor și în mod special despre Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil.

Tot acum părintele Protopop a felicitat pe părintele Toma Constantin pentru activitatea administrativă și pastoral – misionară desfășurată, precum și pe credincioșii Parohiei Gârleni pentru implicarea exemplară în viața Bisericii.

A fost săvârșită și slujba de pomenire pentru ctitorii bisericii parohiale trecuți la Domnul, părintele paroh mulțumind tuturor pentru participarea la acest moment duhovnicesc.

Sursa: https://epr.ro/sf-arhangheli-serbati-parohia-garleni-0

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.