Alertă în Bacău după ce într-o maşină a fost găsit cadavrul unei femei

0
Loading...

Cadavrul unei femei a fost găsit, marţi seara, într-o maşină în apropierea PoduluI Şerbăneşti din municipiul Bacău. Descoperirea a fost făcută după un anunţ la 112, prin care era semnalat faptul că un bărbat vrea să se arunce de pe pod, după ce a recunoscut că şi-a omorât iubita.

astăzi, 20:26

Procurorii şi poliţişti din Bacău au început o anchetă, după ce, marţi seara, în zona Podului Şerbăneşti din Bacău, într-o maşină cu numere de Neamţ, a fost găsit trupul neînsufleţit al unei femei.

„A fost găsită o femeie decedată în zona Podului Şerbăneşti şi acum se face cercetarea la faţa locului pentru a stabili împreujurările în care s-a produs incidentul. E un procuror la faţa locului, e poliţie, se fac cercetări, sunt suspiciuni cu privire la o infracţiune de omor. Mâine (miercuri-n.r.) se va face autopsia cadavrului victimei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Valentin Ciocântă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Potrivit unor surse din anchetă, autorităţile au fost alertate în urma unui apel la 112, prin care se semnala faptul că un bărbat vrea să se arunce de pe pod, după ce ar fi recunoscut că şi-a ucis iubita.

Pompierii au început căutările în lacul Şerbăneşti.

„Am fost solicitaţi pentru o posibilă tentativă de suicid, în muncipiul Bacău, pe Bulevardul Unirii”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu echipajul de scafandri cu barcă pneumatică şi SMURD Bacău.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/alerta-in-bacau-dupa-ce-intr-o-masina-a-fost-gasit-cadavrul-unei-femei-18732980

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.