0.6 C
Bacău
miercuri, 27 ianuarie, 2021

ANUNŢ DE MEDIU pentru proiectul „Centrala electrică fotovoltaică şi reţea electrică pentru conectarea la staţia electrică Borzeşti”

13 august 2020

S.C. Borzeşti Power S.R.L, – punct de lucru Oneşti, în calitate de titular de proiect, anunţă publicul interesat, asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite, de către Agenţia pentru Protecţia Mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „CENTRALA ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ ŞI REŢEA ELECTRICĂ PENTRU CONECTAREA LA STAŢIA ELECTRICA BORZEŞTI’, propus a fi amplasat pe terenuri cu destinaţie industrială din Municipiul Oneşti şi comuna Gura Văii.

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău din str. Oituz, nr.23, cod 600266, în zilele de luni pana joi , între orele 8 – 16 şi vineri între orele 8 – 14, precum şi la următoarea adresa de internet: www.apmbc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Bacău în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Sursa: https://zdbc.ro/anunt-de-mediu-pentru-proiectul-centrala-electrica-fotovoltaica-si-retea-electrica-pentru-conectarea-la-statia-electrica-borzesti-2/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

941FaniÎmi place
231CititoriConectați-vă

Vaslui Plus