1.6 C
Bacău
miercuri, 27 ianuarie, 2021

Comunicat de presă – Deputat Elena Hărătău (PNL Bacău)

2020-08-13 11:49:30

Parlamentul României

Camera Deputaţilor

Grupul Parlamentar al Partidului Naţional Liberal

COMUNICAT DE PRESĂ

Sorin Zahorneanu, primarul (de)votat din comuna Răchitoasa

Sorin Zahorneanu este candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al comunei Răchitoasa. Este silvicultor şi trăieşte de o viaţă în această localitate pitorească, cu un potenţial de dezvoltare deosebit.

De-a lungul vieţii şi carierei sale profesionale, a fost întotdeauna animat de dorinţa de a face bine şi de a contribui la îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din Răchitoasa.

Aşa cum a plantat permanent arbori pentru a menţine pădurea şi un mediu sănătos în zonă, tot astfel Sorin Zahorneanu şi-a propus să „planteze”, în calitate de primar, împreună cu locuitorii comunei, proiecte şi programe care să contribuie la prosperitatea şi bunăstarea comunităţii.

Candidatul PNL intenţionează în mod concret obţinerea de finanţări guvernamentale şi europene pentru reţelele de canalizare, apă, gaze naturale. De asemenea, Sorin Zahorneanu şi-a fixat între obiectivele mandatului său de primar al comunei Răchitoasa investiţii în sănătate, educaţie, cultură şi infrastructură, deoarece calitatea serviciilor publice oferite de către administraţia publică locală cetăţenilor constituie principala sa misiune în funcţia de primar.

Nu vor fi uitaţi nici vârstnicii, copiii şi persoanele cu situaţie materială precară. Pentru toate categoriile populaţiei, dar şi pentru investitori, Sorin Zahorneanu va fi un partener corect şi implicat, cu dorinţa clară de a aduce un suflu nou administraţiei publice din Răchitoasa, în scopul dezvoltării sustenabile a comunei şi creşterea calităţii vieţii oamenilor.

Cetăţenii din Răchitoasa trebuie să voteze Sorin Zahorneanu, pentru că este cea mai bună alegere!

Deputat PNL Bacău

Elena HĂRĂTĂU

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/08/13/comunicat-de-presa-deputat-elena-haratau-pnl-bacau–555598

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

941FaniÎmi place
231CititoriConectați-vă

Vaslui Plus