3.1 C
Bacău
vineri, 9 decembrie, 2022

Deputatul REPER, Cristian Ichim, răspunde acuzațiilor prefectului Lucian Bogdănel: „Datoria politicienilor e să facă, nu să se laude cu fapte la care n-au contribuit”

27 septembrie 2022

Deputatul REPER Cristian Ichim a răspuns acuzelor lansate de prefectul Lucian Bogdănel într-un comunicat privind începerea montării separatoarelor de sens pe E85, în care a susținut că implicarea parlamentarului băcăuan a fost zero. Cristian Ichim susține că „politicienii de la putere” au început să se laude cu lucruri pe care nu le-au făcut atunci când aveau ocazia.

„Așa cum am anunțat de săptămâna trecută, a început montarea separatoarelor de drum pe E85. Așa cum am anticipat, politicienii de la putere au ieșit repede să se laude cu ceva ce n-au făcut atunci când au avut ocazia. Ipocrizia politică este obișnuința acestor oameni și un mod de a exista în spațiul public.

Mă bucur că eforturile mele și discuțiile purtate cu conducerea CNAIR se transformă în realitate. Datoria politicienilor e să facă, nu să se laude cu fapte la care n-au contribuit. Cetățenii au nevoie de lucruri concrete, nu de vorbe și promisiuni deșarte. Voi continua să lucrez pentru băcăuani pentru că acesta este mandatul primit de la cetățenii acestui județ”, susține Cristian Ichim, deputat REPER.

Sursa: https://ziaruldebacau.ro/deputatul-reper-cristian-ichim-raspunde-acuzatiilor-prefectului-lucian-bogdanel-datoria-politicienilor-e-sa-faca-nu-sa-se-laude-cu-fapte-la-care-n-au-contribuit/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

954FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Vaslui Plus