3.1 C
Bacău
vineri, 9 decembrie, 2022

Primăria închiriază „biblioteca cu ceainărie” și alte clădiri rămase nefolosite de 2 ani, de la Insula de Agrement

27 septembrie 2022

Primăria Bacău a anunțat astăzi că scoate la licitație ultimele clădiri rămase nefolosite de la Insula de Agrement. Printre acestea se numără „Biblioteca cu ceainărie” sau etajul clădirii prin care se face accesul la Aqualand, clădiri care stau nefolosite de 2 ani de zile, fără niciun motiv aparent.

Cele patru clădiri destinate în principal activităților de alimentație publică sunt ultimele rămase nefolosite de pe Insula de Agrement, alături de seră și alte obiective cu destinație sportivă, precum peretele de cățărare sau terenul de volei, care nu sunt funcționale încă.

„Primăria Municipiului Bacău organizează licitaţie publică pentru închirierea pe o perioadă de 5 ani a următoarelor spații situate pe Insula de Agrement din Bacău:

1. Spațiu în suprafață construită de 35,20mp, denumit “Anexa împrumuturi vânzări”, pentru vânzare produse alimentare și nealimentare.

2. Spațiu în suprafată utilă de 145mp, situat la etajul clădirii denumită “Anexă teren sport”, pentru desfăşurarea activităţilor de alimentatie publică

3. Spațiu în suprafață construită de 220mp, denumit “Bibliotecă cu ceainărie”, pentru desfăşurarea activităţilor de alimentatie publică.

4. Spațiu în suprafață utilă de 253mp, situat la etajul clădirii “Acces Aqualand”, pentru desfăşurarea activităţilor de alimentatie publică” , anunță municipalitatea.

Data limită de depunere a ofertelor pentru agenții economici interesați este 20 octombrie.

Sursa: https://ziaruldebacau.ro/primaria-inchiriaza-biblioteca-cu-ceainarie-si-alte-cladiri-ramase-nefolosite-de-2-ani-de-la-insula-de-agrement/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

954FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Vaslui Plus