16.1 C
Bacău
27 aprilie, 2024

REACȚIA lui Nicolae Ciucă despre scandalul lui Alin Nica / ,,Decizia va fi luată luni”

Publicat: 22/03/2024, 18:39

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent vineri pe șantierul Centurii Timișoara Sud, a declarat în fața jurnaliștilor că în cadrul Coaliției se vor lua decizii cu privire la candidaturile comune pentru municipiile reşedinţă de judeţ Timişoara, Braşov şi Bacău. Cât despre scandalul cu Alin Nica, președintele CJ Timiș, șeful liberalilor mai spune că e o chestiune care se va rezolva.

Este o chestiune care din punctul meu de vedere se va rezolva și am transmis transparent și clar, urmează luni să avem o coaliție și ne interesează să avem cea mai bună formulă să câștigăm primăriile reședință de județ unde nu avem primari. Cum la capitală am găsit o formulă, așa vom proceda și aici, a declarat Nicolae Ciucă.

Întrebat de ce Alin Nica lipsește, dar sunt prezenți în schimb fostul primar Nicolae Robu și deputatul Marilen Pirtea,

a spus că:

„Nicolae Robu se află aici pentru că am decis de vara trecută și am decis să-și asume candidatura la Primăria Timișoara, la fel mă bucur de prezența deputatului PNL Marilen Pirtea, iar faptul că domnul Nica a decis să nu fie aici, îi respect decizia”.

Preşedintele Consiliului Judetean Timiş, Alin Nica, preşedinte al PNL Timiş, a anunţat că va candida pentru

, în ciuda faptului că nu are susţinerea colegilor liberali de la conducerea naţională a partidului. Nica a afirmat că nu îşi doreşte să calce în picioare sacrificiul timişorenilor care au luptat la Revoluţia din Decembrie 1989 pentru a scăpa de comunism şi a arătat că ceea ce se întâmplă în spatele uşilor închise nu are nicio legătură cu democraţia.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

22 Mar, 18:50

HOROSCOP –

22 Mar, 18:49

22 Mar, 18:41

Ultima oră

22 Mar, 18:23

Știri –

22 Mar, 18:05

22 Mar, 17:50

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/reactia-lui-nicolae-ciuca-despre-scandalul-lui-alin-nica-decizia-va-fi-luata-luni-20172047

Ultimă oră

Același autor