6 C
Bacău
13 mai, 2024

Un nou scandal la o grădiniță din Bacău. O educatoare, înregistrată în timp ce țipă și îi amenință pe copii: Vă arunc jos de la etaj

Părintele unui copil de la Grădinița nr. 17, care aparține de Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” Bacău, acuză o educatoare de comportament inadecvat. Bărbatul a și înregistrat-o audio pe educataore în timp ce țipă și amenință copiii. Inspectoratul Școlar Județean a început o anchetă.

04 apr. 2024, 11:41

Un nou caz absolut revoltător a ieșit la iveală într-o grădiniță din Bacău. O educatoare este acuzată de părinții copiilor de care se ocupă de comportament neadecvat. În data de 1 aprilie 2024, un părinte s-a prezentat la școală și a semnalat verbal directorului unității comportamentul agresiv al educatoarei din grupa copilului său. Părintele a prezentat și o înregistrare audio în care se putea auzi educatoarea ridicând tonul la copil.

„Ieși afară mai repede! Ieși, mă, afară! Ieși! Ești culmea, mă, copile, cât de obraznic ești, mă! Ce ești, mă, așa obraznic și neînțelegător, mă? Nu te bate demult, de-aia te bate grădinița! Obrăznicătură ce ești! Dar ce faci cu mine, teatru, ca și cu mama?”, „Ieși afară! Ieși afară dacă nu dormi! Îi povestești acasă lu\” mă-ta toate prostiile de la grădiniță! Tu nu dormi deloc, pune mâna și dormi!”. „Vă arunc jos de la etaj” – sunt doar câteva dintre cuvintele femeii.

Ulterior, un grup de părinți a depus o sesizare scrisă atât la școală, cât și la Inspectoratul Școlar Județean Bacău, reclamând același comportament al educatoarei.

Atât unitatea de învățământ, cât și Inspectoratul Școlar Județean Bacău au început anchetarea circumstanțelor semnalate de părinți, cu scopul clarificării situației.

”În data de 01.04.2024, la Școala Gimnazială ,,Alexandru cel Bun” Bacău s-a prezentat părintele unui preșcolar care a semnalat verbal doamnei director al unității de învățământ comportamentul inadecvat al unei educatoare, de la grupa copilului său, care a țipat la acesta, prezentându-i și o înregistrare audio în acest sens.

În dimineața zilei de 03.04.2024, un grup de părinți a făcut o sesizare scrisă având ca obiect comportamentul aceleiași educatoare, depusă atât la unitatea de învățământ, cât și la Inspectoratul Școlar Județean Bacău.

Unitatea de învățământ și Inspectoratul Școlar Județean Bacău au început anchetarea circumstanțelor semnalate de părinți, în scopul clarificării situației invocate. Ambele instituții sunt preocupate de securitatea și starea de bine a preșcolarilor, respingând astfel de comportamente deviante ale cadrelor didactice”, a declarat inspectorul școlar general, prof. Egarmin Ana-Maria.

Sursa: https://www.romaniatv.net/un-nou-scandal-la-o-gradinita-din-bacau-o-educatoare-inregistrata-in-timp-ce-tipa-si-ii-ameninta-pe-copii-va-arunc-jos-de-la-etaj_8230246.html

Ultimă oră

Același autor