21.1 C
Bacău
28 aprilie, 2024

Cine sunt cei doi tineri morţi în accidentul de la Bacău. Ana și Daniel se căsătoriseră în urmă cu câteva luni

Ana şi Daniel Ghenade își uniseră destinele cu doar câteva luni în urmă și păreau că au toată viața înainte. Au pierit, însă, în mod tragic în urma unui accident feroviar. Aflată la volanul autoturismului proprietate personală, Ana nu a respectat semnalele sonore și luminoase la trecerea cu calea ferată, iar mașina a fost spulberată de un tren în care se aflau 30 de călători.

29 ian. 2024, 08:36

Tinerii pieriți în tragicul accident de la Bacău aveau 26, respectiv 28 de ani. Accidentul s-a petrecut în seara zilei de vineri, 26 ianuarie, în localitatea băcăuană Dofteana.

La volan se afla Ana Ghenade. Când a ajuns la trecerea de nivel cu calea ferată, tânăra, deși a văzut trenul care se apropia, a considerat că are timp să treacă, astfel încât a forțat bariera.

Cine sunt cei doi tineri morţi în cumplitul accident de la Bacău

Potrivit comunicatului emis ulterior de Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, barierele funcţionau normal la momentul accidentului. Atât Ana, cât și Daniel au murit pe loc.

„ Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul a două persoane, respectiv una de sex feminin (26 ani) și una de sex masculin (28 ani) ”, a declarat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Durerea în familiile celor doi e cu atât mai mare cu cât ambii erau singuri la părinți.

Cei doi munceau în Anglia.

Citeste si

Ana își scosese la vânzare rochia de mireasă

La începutul acestui an, Ana Ghenade îşi scosese la vânzare pe OLX rochia de mireasă, contra sumei de 3.500 lei, scrie

“ A trecut ziua cea mare și este timpul sa ma despart de aceasta rochie de mireasa superba, rochia este perfecta pentru cineva care poarta numărul 36/38, eu am 52kg și 167 înălțime. Trena rochiei poate fi legată dedesubt, rochia poate fi de asemenea probata in Bacau (Dărmăneşti) dacă este cineva interesat va rog sa ma contactați, prețul este negociabil ”, scria Ana în anunțul postat pe OLX pe data de 2 ianuarie.

Ana şi Daniel Ghenade își vor dormi somnul de veci în localitatea natală, Dărmăneşti.

Sursa: https://www.romaniatv.net/cine-sunt-cei-doi-tineri-morti-in-accidentul-de-la-bacau-ana-si-daniel-se-casatorisera-in-urma-cu-cateva-luni_8084121.html

Ultimă oră

Același autor