7.7 C
Bacău
28 aprilie, 2024

Elev de 15 ani, găsit spânzurat în toaleta căminului la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Bacău. S-a sinucis după o decepție în dragoste

Tragedie la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Bacău. Un elev de 15 ani a fost găsit spânzurat în toaleta căminului unității de învățământ.

19 ian. 2024, 11:02

Un elev de clasa a IX-a a fost găsit spânzurat în toaleta căminului la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Bacău. Elevul era din Stănișești și era cazat în căminul liceului.

Conducerea liceului a sunat la 112 și la fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru elev.

Conducerea liceului a alertat Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Bacău cu privire la incident. De asemenea, a fost anunțat și Inspectoratul Județean de Poliție, care a sosit la fața locului pentru a cerceta împrejurările care au dus la producerea acestui nefericit eveniment.

, tragicul incident a avut loc urmare a unei dezamăgiri sentimentale, fiind găsit și un bilet prin care elevul de 15 ani și-a explicat gestul.

O femeie decedată a fost găsită în lacul Herăstrău

O femeie decedată a fost observată, vineri dimineață, plutind în lacul Herăstrău din Capitală. ISU București a intervenit cu un echipaj de scafandri să scoată din apă o persoană observată la câțiva metri de mal, în lacul Herastrău.

După ce persoana a fost scoasă din apă, echipajul medical a constatat că acesta este o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, care era decedată.

Sursa: https://www.romaniatv.net/elev-de-15-ani-gasit-spanzurat-in-toaleta-caminului-la-liceul-tehnologic-anghel-saligny-din-bacau-s-a-sinucis-dupa-o-deceptie-in-dragoste_8061211.html

Ultimă oră

Același autor